Over ons

Jarenlange ervaring in horeca-apparatuur, airconditioning en koeltechniek

Jarenlange ervaring

Elbro van Rietschoten heeft al jaren ervaring op het gebied van horeca apparatuur, airconditioning en koeltechniek. Door onze ervaring zijn wij in staat om voor u een oplossing op maat te garanderen. Wij werken met energieke en gemotiveerde medewerkers die voor u klaarstaan en zullen zorgen voor de juiste aflevering.

Wij nemen de tijd voor u

Elbro van Rietschoten is een organisatie welke de nadruk legt op een gepaste behandeling per klant. Wij nemen de tijd voor iedere klant, klein of groot. De kleinschaligheid van de organisatie zorgt ervoor dat wij voor iedere klant voldoende tijd kunnen vrijmaken en de service dus ook echt daadwerkelijk klantgericht is.

Service

Wij bieden niet alles goede producten van gerenommeerde leveranciers, we bieden ook de beste service aan onze klanten. We regelen de levering en de installatie van A tot Z. Zodat u zich volledig op uw eigen zaak kunt richten.

Curacao

Sinds enkele jaren is Elbro van Rietschoten ook actief op de Nederlandse Antillen met name op Curaçao. In samenwerking met een gecertificeerde partner, genaamd Isocool, verzorgen wij de installatie en het onderhoud van horeca-apparatuur bij vele horeca gelegenheden.

Nederland

Wij werken in heel Nederland. Van Limburg tot Friesland. In het hele land staan we bekend om ons brede assortiment en onze vakkennis. En we doen er alles aan om dat zo te houden.

Onze merken

Voor de horeca-inrichting werken we met gerenommeerde merken.